Erald Selca:Artan Fuga ti nuk vlen as sa koqet e kalit të Gjergj Kastriotit babait të kombit tonë

Reagim ndaj sharllatanit akademik Artan Fuga, Gjergj Kastrioti -Skënderbeu ishte i përkryer

Këto ditë në gazetën Tema lexova një mori pyetjesh ironike thumbuese e idioteske të një profesori sharllatani me nivel akademik si Artan Fuga, i cili denigron Skënderbeun dhe popullaten arbërore shqiptare të asaj kohe dhe mënyren e organizimit jetësor etj!

Tashmë ndyresira si Artan Fuga , Olsi Jazexhiu , Ardian Klosi , Omer Bajrama e plot këso ndyresirash shajnë Skenderbeun , Rilindjen dhe UÇK -në vlerat kombëtare .

Gjergj Kastrioti Kryeheroi kombëtar, kryeshqiptari , kryestrategu , kryevizionari ishte ushtarak i jashtezakonshem që ka sfiduar një superfuqi boterore dhe ka luftuar me sukses dhe kundër Napolit dhe Venedikut tinezare

Skënderbeu ishte i përkryer me shkollim elitar, me aftesi diplomatike , njohes i gjuhëve të huaja dhe nami e madheshtia e tij tejekalon mbarë gjeneralet e njerezimit .Ai është kryemblema shqiptarizmes .

Ai kishte rend dhe diciplinë të hekurt në ato 25 vite mbretërimi , ai me stafin e tij formoi unitetin beselidhjen me zor duke e njohur mentalitetin tonë detalisht .

Duhet urgjentisht të nxirren ligje për mbrojtjen e vlerave kombëtare nga hijenat shqipefolese .

Erald Selca