Angel Di Maria një yll botëror i futbollit

Të gjithë thonë:

◾️ “Është Botërori i fundit i Messit”.
◾️ “Është Botërori i fundit i Ronaldos”.
◾️ “Është Botërori i fundit i Neymar”.
◾️ “Është Botërori i fundit i Modric”.

Të gjithë po harrojmë se është botërori i fundit i Di Maria gjithashtu dhe nuk do të gjejmë një lojtar tjetër si ai për një kohë të gjatë. 😔💔

Një nga lojtarët më të mirë të kësaj gjenerate, Angel Di Maria! 🙌🇦🇷