Ermelinda Meksi flet për Xhubletën

Xhubleta 🇦🇱 4 mijevjecare ne UNESCO.
E lumtur ta vesh 😊 ne respekt te kesaj vlere te çmuar 🇦🇱 dhe miqve te mij te panumert malesore.

Faleminderit Brikena & Roland per kete kujtim kaq te bukur!