I nderuari z.Ramadan Osmani kujton babain e tij fisnik dhe me vlera larta

Allahu të mëshiroft e në varrin tënd ta baft drit dhe prej kopshteve te Xhennetit i Dashur Babë jo larg nga vdekja e Gjyshit shum afër me babên tënd na tronditi vdekja jote e shpejt.
Per mua jan të freskëta kujtimet edhe pse kaluan 25 vite dhe ike ne mosh të re pa më pritur ne pershendetjen e fundit por permallimet nga gurbeti sa vijn e shtohen.
Se udhërrëfimet tua jan mësim i jetes time. jemi krenar te pes vllezërit dhe dy motrat që në karvanin e jetës jan qiltësir për ne.
I lehtë te qoft dheu lehtësim qofshi lutjet tona per shpyrtin tënd të bardh.
O Allah mëshiroji prinderit tan faljau Xhennetin dhe na mundëso takimin e perjetshëm ne Xhennetet e Tua Ja Rabbi.