Gjithmonë me UÇK

UÇK-ja Kryevepra e Kombit
Liri për Çlirimtaret në Hagë e burgjet sllavomaqedone
Serbia adresa e çdo të keqe

Foto Erald Selca dhe shoku Behgjet Reçica veprimtar i LPK UÇK -së

Në protestë kishte ardhur dhe shoku vëllai Brahim Demaku nga Gjermania bashkëveprimtar i yni me vlera