Mërgimtari atdhetar Kim Berisha shembull për të mirë

Mërgimtari atdhetar e punëtor me dekada z.Kim Berisha shoku e vëllau ynë o shembull në cdo aspekt me familje

Kimi e adhuron atin e kombit Gjergj Kastriotin Skënderbeun Gjeneralin tone me permasa boterore , Rilindjen Kombëtare Nënë Terezen nobelisten tonë bac Anton Cetten dhe UÇK e Adem Jasharit

Kimi mbron vlerat kombëtare me mish e shpirt dhe lufton të keqen në mesin tonë me guxim vendosmëri të pashoqe

Atdhetar punëtor human njeri me vlera të jashtëzakonshme morale njerezore e kombëtare nje shqiptar i qyteteruar europian tipik

Ju paçim sa malet tona vëlla

Erald Selca