Kryetari Agim Xhigoli uron 7 Marsin

Urime të gjithë mësimdhënësve dhe veteranëve të arsimit Ditën e Mësuesit!

Kujtojmë veteranet e arsimit të rënë dëshmor

Gëzuar thotë shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor