Një veprim i mençur i Komunës së Klinës ndarja e mirënjohes për ambasadorin tonë të kulturës në botë Mhill Velaj

MIRËNJOHJE

Komuna e Klinës & Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport.

Motivacioni: Për respekt dhe vlerësim për punën në teatrin “Osman R. Gashi” në Klinë gjatë viteve 1970-1990; për sukseset e arritura në promovimin e artit dhe kulturën klinase.

Klinë, më 22.5.2023