Legjenda Kujtim Shala evokon kujtime kur luante në Prishtinë

Legjenda futbollit tonë Kujtim Shala evokon kujtime sa luante në Prishtinë.

Kujtojmë për lexuesin, se ish liga e parë e ish Jugosllavisë ishte nga më të fortat në Europë dhe botë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *