Sami Ukshini , dhe Shaban Ukshini heronjët e UÇPMB-së

Në këto ditë Janari të Flakes së Janarit në Zhegër të Gjilanit të kolosave të Karadakut dhe Shqipërisë Idriz Seferit Agim Ramadanit etj sëbashku me veprimtarin e shquar të kombit z.Sabit Abazi nderuam dëshmorët e luftës së UÇPMB-së të pavdekshmit Sami Ukshini dhe Shaban Ukshini .

 

Lapidari i tyre e zbukuron Zhegrën ,dhe është dëshmi se liria erdhi me shumë gjak mund sakrificè e nuk guxojmë kurrë ti harrojmë të rënet nga mbarë trojet tona etnike .

 

Lavdi jetës dhe veprës heroike të tyre të Samiut Shabanit mbarë dalëzotëseve të atdheut .

Leave a Reply