Fronti Popullor kujton të madhin Skender Krasniqi-Plakun

Enveristet dhe Fronti Popullor kujtojnë me pietet nderim maksimal të madhin e kombit bacen Skender Krasniqi -Plaku armik i Jugosllavisë kryekriminale familjarisht një jetë dhe një nga Eproret më të lavdishëm të famëmadhes UÇK-së ku me familjen e tij emblemë i dhanë kombit heronjë e trima gjallë e të heshtur modest .

Baca Skender dhe familja e tij ishin magje e luftërave çlirimtare kudo në viset tona , kontributi i baces dhe familjes i takon përmasave biblike .

Lavdi jetës dhe veprës së ndershme drejtë të Gjigantit Komandantit UÇK TMK Tribunit Popullor SKENDER KRASNIQIT-LISIT TË SHQIPËRISË 🇦🇱✊

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *