Çamëria plagë që kullon

Çeshtja Çame duhet jetë preokupimi numër një !

Athina zyrtare pushtuese e Çamerisë së Shqipërisë me bekimin e fuqive të mëdha antishqiptare duhet urgjentisht të ulet në bisedime me Tiranen zyrtare me fol për çeshtjen çame tokat tona varret tona të drejtat tona dëmet e luftës genocidin.

Çeshtja çame duhet jetë kryefjala politikës sonë ajo është dhimbja jonë bashkë me viset tjera nën okupimin malazez serbomaqedon.

Tirana duhet ti bëj trysni më te madhe Athines kriminale dhe opinionit ndërkombëtar .

Bota duhet ta dijë se ne nuk heqim dorë kurrë nga ribashkimi kombëtar .

Si veprimtar dhe luftëtar opinionist nuk jam ndal as nuk ndalem në sensibilizimin e çeshtjes çame bashkë me PDIU Shpetim Idrizin , Ing.Nexhmi Muqiqi Kryetar i Shoqates Çameria Kosovë etj Presim edhe të tjerë në rrugën tonë

Edi Rama po ua then turinjet në Himare grekeve një gjë të tillë duhet ta bëj dhe në Kretë Athinë Bruksel .

Kërcenimet qesharake greke ne nuk na frikësojnë se lufta ka qenë terë jetën mbijetesa e shqiptareve të vertetë.

Çameria është zemra e shqiptarisë

Erald Selca

Leave a Reply