11 Vite pa Gjigantin Kombëtar Ismajl Haradinaj

Pikërisht 11 Vite me parë na la vetëm fizikisht një nga burrat më të mëdhenjë të shekullit XX -të Tribuni Popullor , edukatori i burgosuri politik ilegali frymezimi i UÇK -së dhe atdhetareve Ismajl Haradinaj .

Vepra e tij kolosale dhe familjes së tij tashmë ka hyrë në analet e historisë më të artë kombëtare , e ne siduket ende si shoqëri e politikë nuk dimë ti çmojmë vlerat e mirëfillta.

Nuk ja ditem vleren Adem Demaçit, Jashar Salihut , Ismajl Haradinaj , Bekim Berishes -Abejes besa mbare vlerave kombëtare .

E kam ngritur zërin dhe e ngrisë përsëri niveli lokal dhe Qëndror duhet mësuar ti çmojnë kryevlerat kombëtare .

Baca Ismajl me shok duhet te kene sheshe e rruge me emra të tyre , lapidare emra shkollash .

I pavdekshëm je baca Ismajl Haradinaj vigan liberator siç do thoshte Noli i madh , kur ti sulmoje për vdekje Jugosllavin shumë besonin në atë krijaturë antishqiptare Titiste prandaj ti organizata jote jeni pararendese te çdo levizje çlirimtare.

Lavdib🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *