Remi kujton Bedin lavdimadh

Je heroi im Bed!??

Më 27 janar 2018 po bëhen 19 vite, nga koha kur sy më sy me armikun u shëndrrove në emër që do të jetojë gjatë.
E di se do të rritet çdo ditë emri i mikut dhe heroit të kombit Bedri Bajrami.
Ishe dhe mbete model, hero me kulturë familjare, sportive dhe ushtarake, kulturë studentore dhe jetësore për të gjithë ne.

Leave a Reply