Hysni Elshani një urim special emocional për të birin

Egzistojn disa njerz special ne bote, ata jane ne gjendje te bejne shume gjera per te tjeret duke mos pritur asgje ne shkembim!
Ti djali yn Toni je nder keta persona qe bene aq shume per ne dhe te tjeret dhe sot ke ditlindjen tende, un dhe mbar familja jone te deshirojna jete te gjate dhe te lumtur ne jete ishalla edhe 💯 tjera sebashku me ne!

Te dojna shume Toni gëzuar🥂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *