Atdhetari i madh dhe Kryeimami Bekim Jashari nderohet nga Shoqata Miqtë e Amerikes

Për nderë të Ditës së Përkujtimit të ushtarëve amerikan, të vrarë në detyrë derisa shërbenin në Forcat e Armatosura të Shteteve të Bashkuara, e vazhdova aktivitetin, dhurimi I një sasie të flamujve amerikan aktivistve, miqve e qytetarve te rastit në disa Komuna.

Flamuri sot iu dorzua në virgjilie të 4 korrikut, Ditës së Pavarësisë së SHBA.

Pak më parë në zyre të shoqatës “Miqtë e Amerikës”, ia dhurova një flamur amerikan z. Bekim Jashari, Kryeimam i Llapit për përkrahjen morale që më ka dhënë.

Agim Rexhepi , raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *