Enveristët dhe luftëtaret nderojnë me mirënjohje atdhetarin Shaban Mehaj

Fronti Popullor i Kosovës me seli në Ferizaj Kosovë Shqipëri , Enveristet e përbetuar dhe luftëtaret e UÇK së me propozimin e Erald Selces i kanë ndarë mirënjohje në shenjë respekti dhe nderimi për mërgimtarin atdhetarin shokun vëllaun Shaban Mehaj .

Shabani është shqiptar i madh Enverist i madh dhe mbështetes i flakte me mish e shpirt i Shqipërisë Etnike dhe dha shumë për UÇK -në kafshaten e gojes e te familjes e ndau për lufte dhe paslufte gjerë sot me ndershmerin me te madhe .

Shoku e vëllai Shaban Mehaj ka nje familje shkelqyer edukuar patriotike dhe me vlera pafund

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *