Për luftëtar të UÇK -së nuk mërzitet njëri !

Luftëtari i UÇK -së i mirëfilltë se ne pakic ishim në luftë se dihet se as 2-3% e popullit se përkrahen luftën çlirimtare .

Nga paslufta çdo ditë luftëtari ike nga kjo jetë e ndyre i nënçmuar poshtëruar i varfër i vetëvrarë i pa punë i injoruar familjarisht , i merrë dy metra dhe e hajt harrohet.

Na vjen keq për çdo vdekje tragjedi por nuk ndahen 15 mijë e për një zyrtar e luftëtaret as bukë uji drita ilaqe shkollim për fëmijë nuk kanë .

Shok me pushtet veç vazhdoni se mirē e keni rehatoni perkrahni nomenklaturat e rehabilituara te se shkuares .

Bravo

Leave a Reply