Fronti Popullor kujton 1 Qershorin Ditën e Fëmijëve

Fëmijët janë të sigurt në Shqipërinë socialiste. Atyre u kushtohet kujdes i veçantë nga të gjithë, rriten me plotë shëndet me të ardhme të sigurt e të lumtur. Në foto; buqet me lule të freskëta për fëmijët në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve 1 Qershor 1976.

Në kohen e arte Enveriane femija kishin çdo te drejte e ishin të barabarte , e sot femija politikaneve oligarkeve jane milioner e femija popullit pa perspektivë dhe lypesar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *