Askush nuk guxon të destabilizoj Shqipërinë

Protestat e dhunshme të opozites antishqiptare dhe të korruptuar janë të papranushme .

Shteti shqiptar me forcen e ligjit duhet të mbrojë institucionet rendin dhe ligjin .

Sali Berisha ky gogol dhe Lul Basha me qarqe tjera antikombëtare duan luftë civile po atë kënaqesi nuk do ta kenë hijenat .

Populli të reflektoj mos të manipulohet për pushtet të hijenave serbo-greke-turke !

Populli i ka dënuar këta me votë , dhe me bojkotim !

Edi Rama dhe e majta të punojnë me shumë dhe më mirë për vendin sepse ka marrë besimin plebishitar .

Leave a Reply