Kryetari Agim Xhigoli vlerëson lart librat e Nexhmije Hoxhes

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli ka theksuar për portalin JaninaPress , se është për t’u admiruar mendja vizioni dhe librat historik të shoqes heroines Nexhmije Hoxha

Fronti mburret me punën e saj ndonese ka vuajtur shumë nē demokraci dhe për moshën që ka rreth 100 vjeç

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *