Djemtë e dëshmorit Veli Noci foto me babain

Portali JaninaPress sjellë një foto të djemëve të dëshmorit të orëve të para të UÇK -së të pavdekshmit Veli Noci .

Djemtë bëjnë me respektin dhe dashurin më të madhe foto pranë portretit të babait i cili i la të vegjël e sot u rritën e janë djem e familje mrekullushme .

Fal dëshmorëve ne frymojmë shqip

Leave a Reply