Erald Selca :M.Gjukanoviç kujdes se si sillesh me shqiptarët

Podgorica zyrtare dhe lideri malazez M.Gjukanoviç duhet të ketë kujdes se sjellet me shqiptarët autoktonë nën pushtimin malazez .

Antishqiptarizmi malazias herë i hapur e herë i kamufluar nuk duhet të rri pa u vënë re nga Tirana dhe Prishtina .

Mbi 100 mijë shqiptar nën pushtimin malazez janë të shtypur nën aparteidin malazez .

Gëzon fakti që ka filluar një unitet mes forcave politike tona atje ndonëse i vonuar

Vetëm unik mund të ecim tutje karshi armiqëve tanë .

Një shtet xhuxh si Mal i Zi dhe trafikant droge cigaresh e mafiash si Gjukanoviç nuk mund të kërcenoi shqiptarët .

Leave a Reply