Nga futbolli latin

♦ Dalim pak në Amerikën Latine, ku këto statistika janë të pabesueshme ????

? Dario Benedetto me Boca Juniors pas 58 ndeshjesh
Gola të shënuar: 42 ⚽?

? Martín Palermo me Boca Juniors pas 58 ndeshjesh
Gola të shënuar: 42 ⚽?

Sulmuesi aktual, në ndjekje të legjendës, në Buenos Aires kanë gjetur një lider dhe kampion si “El Loco” ose ‘El Titan”, sot trajner i Pachuca, Meksikë (250 gola në total me Boca Juniors)

Leave a Reply