73 vite nga formimi i FK Partizanit

73 VITE KRENARI ME TY FK PARTIZANI
04.02.1946 – 04.02.2019
73 Vite Histori , Pasion, Krenari. Dekada të mbushura me Triumfe dhe Lavdi. 4 Shkurt 1946 data e krijimit të klubit Legjendar, protagonist absolut në futbollin shqiptar.
?15-Tituj Kampion
?15-Kupa të Shqipërisë
? 2- SuperKupa të Shqipërisë
? 1- Kupë Ballkanike
? Titulli “Nderi Kombit”
?️ Titulli “Legjenda Futbollit Shqiptar”

Këto dhe shumë trofe të tjerë e konfirmojnë klubin “FK PARTIZANI”, një prej emblemave të futbollit kombëtar dhe ndërkombëtar, një prej skuadrave Legjendë me tifozerinë më të madhe në të gjithë vendin.

NjëKlubNjëEmërNjëLegjendNjëFanellë

PërjetMeTyPartizan?

Leave a Reply