Hasan Alija mbështet Lahi Brahimajn

Hasan Aija luftëtar i orëve të para të UÇK -së dhe ish pjestar i TMK , me një postim solidarizohet me Gjeneral Lahi Brahimajn dhe madheshtinë e luftës çlirimtare .

Hasan Alija thekson se UÇK me gjakun e dëshmoreve çliroi vendin e këto sfida do tejkalohen .

Leave a Reply