Maqedonët janë shovenist dhe majmun

IRJM është shtet me paterica që mbahet në këmbë nga të huajt, dhe kukullat shqiptare që kënaqen me pak pushtet simbolik !
Dje na ndodhi një tragjedi e madhe ku humbën jetën dhjetra veta e u lenduan po aq , e shovenistet sllav u gëzuan që ne na ndodhi kjo tragjedi e rëndë .
Nuk ka kurrë bashkëjetesë shqiptaro-serbe
Nuk ka kurrë bashkëjetesë shqiptaro -malazeze
Nuk ka kurrë bashkëjetesë shqiptaro-greke
Nuk ka kurrë bashkëjetesë shqiptaro -me majmuna maqedon dhe pikë !
Vetëm integrimi në një shtet shqiptar sjellë qetësi .
IRJM nuk e shpëton as Nato as askush

Leave a Reply