Veprimtari Anton Antoni nderon Nënë Terezen Nobelisten tonë

Veprimtari i palodhur i çështjes kombëtare z.Anton Antoni këto ditë ishte me disa takime pune në kryeqytet Prishtinë , me ç’rast ishte dhe në kuvend në tempullin e demokracisë dhe aty nderoi u përulë para nënës së kombit dhe njerëzimit humanistes Nëna Terezë e cila ja ka zbardhur fytyren kombit tonë në botë .

Kjo vizitë dhe ky nderim i z.Antonit tregon shumë për vlerat e tij shumëdimensionale

Erald Selca

JaninaPress

Leave a Reply