Opinion nga teologu e atdhetari madh Mr.Bekim Jashari

Në një ligjëratë timen që e mbajta në një xhami të Podujevës, muaj më parë, ndër të tjera u thashë njerëzve;
“O Vëllezër të dashur! Nëse mendoni se unë kam njohuri për fizikë, biologji, matematikë, kimi e mjekësi etj, dijeni se e keni gabim, sepse unë nuk kam studiuar këto fusha dhe mos pritni nga unë që ndonjëherë do mbaj ders për ato fusha që nuk janë të studimit tim fare.
Ju inkuaroj të investoni në djem dhe vajza për të studiuar këto fusha shumë të domosdoshme për të ardhmen e shtetit dhe shoqërisë tonë Shqiptare.
Një Komb e ben të madh numri i shkenctarëve e jo numri i banorëve…
Zoti e bekoftë Atdheun tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *