Fatos Nano ishte politikan i moderuar

Lideri historik i së majtës shqiptare , burrështeti i moderuar dhe njeri që nuk lejoj kurrë të ketë dhunë mes shqiptaresh .
Fatos Nano politikani i lexuar i mençur vizionar dhe normal edhe me dritëhijet e veta ! Ka merita shumë dhe për përkrahje të UÇK -së
Ky njeri është i vetmi që ju dha hapësirë të rinjëve ka krijuar tre kryeministra Ilir Meten P.Majkon dhe Edi Ramen dhe nje dyzine ministrash deputetesh etj etj
Ka dorëzuar pushtetin në 2005 me një kulturë të lartë .
Tash ky njeri nuk beri hakemarrje edhe pse vuajti 5 vite burg të tëmerrshem nga regjimi saliut .
Ky është opinioni im , dhe secili ka bindjet e veta

Leave a Reply