Dy ikona të humorit mirëfilltë Drita dhe Zyrafetja

Humori i shkolluar është vlerë në botë dhe tek ne shqiptarët në Shqipëri , Kosovë etj ka pas humor të mirë televiziv por dhe skenik në teatër .

Në ditët e sotme ka vend për kritika sepse komercializmi bën të veten .

Drita Duraky ky yll i madh artiste kulminante patriote e spikatur e njohur për qindra role humori , dhe e ndjera artistja shquar Zyrafete Gashi na mbanin të mbërthyer para televizionit e sot hera herës i shikojmë me nostalgji dhe në kanalin yotube !

Duke nderuar vlerat , ne nderojmë vetëveten .

Znj.Drita është artiste e lindur e këtë e ka trashëguar dhe Ema një këngetare e arsimuar e me stil të vecantë

Arti dhe kultura janë bazamentet e një shoqërie kombi të përparuar .

Leave a Reply