Agim Xhigoli shtyllë e Enverizmit

Kryetari i Frontit Popullor të Enver Hoxhes në Ferizaj të Shqipërisë shoku Agim Xhigoli është shtyllë e kombëtarizmes dhe enverizmit me punën dhe aktivitetet e panumërta .

 

I dëshmuar në luftë dhe paqe familjarisht Agim Xhigoli është shembull i përkushtimit me shumë shoqe shok të mbarë trojeve dhe mërgates .

Leave a Reply