Fahri Fazliu emër gjigant i mëmëdheut

FAHRI FAZLIU -u lind me 24 shkurt të vitit 1963 në një familje emblematike dhe të pathyshme .
Kujtojmë sot me rastin e ditëlindjes së heroit tonë militantit të shquar ilegalit Fahri Fazliut kujtojmë sakrificen e tij veprën epokale .
Fahri Fazliu dhe Afrim Zhitia bën histori , ecen udhës së Skenderbeut Rilindjes Enver Gjigantit Adem Demaçit Fazli Greiçevcit Vëllezerve Gërvalla Kadri Zekes Rexhep Males Nuhi Berishes Fadil Vates etj

Fahriu me shok e luftoi Jugosllavinë kriminale me pendë dhe armë , e gjakun Fahriut e patriotëve tjerë ua nxori Ushtria Çlirimtare e Kosovës .

Hapave të Fahriut të lavdishëm ,eci dhe gjiganti intelektuali atentatori revolucionari kolosi Bahri Fazliu .
Veç ditëlindje kanë trimat tanë që nderuan lart me luftën dhe veprën e tyre Flamurin Kombëtar dhe Shqipërinë .
Na duhet shumë mund dhe punë me realizuar amanetin e dëshmorëve .

Erald Selca

Leave a Reply