Mos ma prek Lumbardhin reagon BL Gllogjan

Qytetaret e B. L. Gllogjan, Kosuriq, Nepole dhe Llugagji,
kundër projektit të Hidrocentralit në Lumëbardhin e Pejës!
e kundërshtojme realizimin e mundshëm të këtij projekti ngase ky projekt dëmton ambientin,
Ndërtimi i Hidrocentralit në Lumëbardh në zonën e Rugovës nuk mund të arsyetohet në asnjë rrethanë ngase ky projekt nuk është jetik për qytetarët e Komunës së Pejës e në anën tjetër seriozisht dëmton ambientin dhe qëllimet strategjike të Komunës sonë.

kërkohet të ANULOHET.
NUK DO TË REALIZOHET.

Leave a Reply