Enveristët në mbështetje të plotë të Kadri Veselit dhe çdo luftëtari të UÇK-së

Kadri Veseli Luli i UÇK-së një nga themeluesit e saj dhe figurë eminente e luftës sonë çlirimtare do e kaloj këtë sfidë të radhes , këtë padrejtësi .
Çdo luftëtar i joni është Hero dhe i pastër , Serbia është ajo fajtorja e madhe .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *