Veprimtari i njohur Anton Antoni uron bokserin tonë Haxhi Krasniqi dhe mbarë kombin

Robin Krasniqi🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Kampion i botës në IBO dhe WBA!
Urime të gjithë shqiptarëve🇦🇱🇦🇱🇦🇱
kudo në bote 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 kështu uron veprimtari eminent z.Anton Antoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *