Agim Xhigoli veç ditëlindje paq Besniku i Enver Hoxhes dhe Shqipërisë

Shumë i dashur shok e vëlla , bashkëluftëtar nga UÇK -JA , Bashkëveprimtar e Kryetar i Frontit Popullor njeri besnik i Enver Hoxhes dhe mësimeve të tij atdhetare dhe përparimtare urime ditëlindja 63-të i kalofsh shekujt o lis Shqipërie .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *