Ruzhdi Kurtishaj njeriu që bashkon kombin

Intelektuali i nderuar , afaristi i mirënjohur humanisti dhe atdhetari i spikatur nga një familje me taban kombëtar dhe arsimor z.Ruzhdi Kurtishaj pronar i agjencisë prestigjioze Sharr Travel po bën punë kolosale në afirminin e turizmit shqiptar , dhe afrimin e shqiptarëve në mes veti .

Z.Ruzhdi Kurtishaj ka vlera të jashtëzakonshme morale njerëzore profesionale dhe është emër tejet i respektuar jo vetëm në Therandë po kudo në gjeografinë shqiptare andaj do ishte nder i madh për PDK -në ta kishte drejtues në Therandë sepse është njeri fitues dhe i popullit dhe pranë tij .

Ka ardhur koha të çmohen vlerat , dija kreativiteti e cilesi pafund ka i palodhuri shumë i nderuari Ruzhdi Kurtishaj njeriu modest që bënë punë të mëdha për heqjen e tabuve mes nesh dhe integrimeve ndershqiptare

Leave a Reply