Selca:Malësi dil dhe voto shqip

Malësi të dielen me datë 3 mars dil masovikisht dhe votoni shqip për forumin shqiptar .

Malësi e Ded Gjo Lulit Rexhep Qosjes mijëra burrave e grave mërgimtareve patriot , votoni shqiptaret .

Jo thuani sejmenëve të Milo Djukanovićit e partive boshnjake .

Duke votuar dhe menduar shqip , ruajmë identitetin kombëtar

Leave a Reply