NGA AKTIVITETET E FRONTIT POPULLOR

Strukturat udhëheqese të Frontit Popullor me seli në Ferizaj sot mbajten një takim pune dhe u dakorduan që për merita të veçanta kombëtare të ndahen mirënjohje për personalitete të fushave të ndryshme.

JaninaPress

Leave a Reply