Ish Presidenti Meidani ngushëllon Kombin për akademikun Moikom Zeqo

Me shpirtin e derdhur rek libri, deri ne castin e fundit te jetes se tij!
I paharruar qofte kujtimi dhe kontributi i tij i gjithanshem: historik e shkencor, letrar e artistik, social e publicistik-politik!
Ngushllime familjes!
R. Meidani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *