Ish i burgosuri politik Fekë Nimanaj solidarizohet me Thaçin dhe Veselin krerët e UÇK-së

Mbarë bota shqiptare është tronditur nga gjuetia e shtrigave kundër UÇK -së dhe drejtuseve të saj eminent .

Fekë Nimanaj atdhetar i njohur ish i burgosur politik bashkëvuajtes me të madhin Jashar Salihu mbështetes i LPK UÇK në çdo formë është solidarizuar familjarisht me Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin , z.Feke thote për portalin JaninaPress se UÇK ja është krenaria e kombit sepse ka zhvilluar luftë të drejtë , kurse krim genocid ka kryer Serbia dhe keto veprime janë turp për botën .

Atdheu mbi të gjitha thotë baci cmuar veprimtari Fekë Nimanaj i burgosur politik i njohur i viteve 80-ta dhe i pathyshem në çdo etapë i cili patriotizmin ua ka injektuar dhe familjes.

E.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *