Selca: UÇK dhe Vlerat Kombëtare të mbrohen me ligj !

Erald Selca në një bisedë për portalin JaninaPress thekson se tendencat lufta psikologjike nga qarqe vendase dhe ndërkombëtare kundër UÇK -së janë të rrezikshme dhe këto vlera duhet mbrojtur me ligj .

Leave a Reply