Vështrim nga mërgimtari Faton Ramadani

Mungesa e ligjeve dhe e disa ligjeve tjera moszbatuese,orientohet ,dezorientohet edukata qytetare😢
Shteti ynë bënë pjesë në shtetet me demokraci të kopjuar,t’vonuar,ku nga kjo pjellin pasojat e demokracis oligarhike.
Nuk është fare për tu quditur kjo pisllëk edukate,rrënjët i ka te okupumi i gjatë i popullit shqiptarë.
Shqiptarët fatkeqsisht jetojn në kohën e dezedukimit,naivitetit,kompleksiteteve,mospolitikave shoqërore shtetërore,ku nga këto alomanij u hapen dyert destruktivëve sharlatan të shprehin mendime antinjerzore ,antikombtare.
Nuk është faji i kësaj shtrese të ulët ,rrënjët e problemit janë në politikat antishqiptare 600 vjeqare.🤔🤔🤔
Ky është armiku primar i shqiptarve,ku normalja mungon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *