Baba Hazir do na mungosh përjetësisht

Babë fjalët janë të pakëta më të përshkruar ty

E di që te populli jonë thuhen fjalë të mëdha e lavdatë për të vdekurin por ti baba Hazir ishe për ne jo vetëm prind baba po ishe dhe shok e shkuar shoku , na rrite dhe edukove shkollove na mësove si ta duam vendin punën si të çmojmë njëri tjetrin , me njëmijë mundime na mbajte gjallë gjithënjë me djersën e ballit

Na thoje çdo herë veç hallall ta keni bukën , vajza dhe djemë na deshe njësoj edhe kur humbëm motren nga një sëmundje e mallkuar prapë na dhe kurajo mbarë familjes .

Për ty familja ishte e shenjtë bekim nga përendia , tash nuk je fizikisht me ne por në zemrat e familjes nipave mbesave dashamirëve do jetosh përherë .

Leave a Reply