Luftëtari i madh Skënder Shabani kujton bombardimet e Natos

Para 20 viteve më 24 Mars mbi makinerinë dhe ushrinë gjakatare të Millosheviqit dhe pushtetit të tij, filluan bombardimet plotë 78 ditë mbi caqet serbe, duke i dalur në ndihmë UÇK-së dhe duke ndaluar gjenocidin mbi popullin tonë nga Aleanca Veriatlantike-Nato, të prirë SHBA dhe shtetet me të fuqishme të Natos. Rolin krysorë në këto bombardime e kishte Bill Clintoni, Madeleine Albright, Tony Blair, Komandanti i Natos Clark dhe shumë përsonalitete tjera botërore. Respekt i përjetshëm për UÇK, ushtrinë më të lavdishme të kombit tonë, dhe për përsonalitetet e përmenduara për çlirimin e Kosovës.

Raporton JaninaPress

Leave a Reply