Shkëlzeni me Grushtin Enverian

Sot kujtoj me nderimin më të madh bashkëluftëtarin tim dhe njërin nga koloset e UÇK -së Gjeneralkolonel Shkëlzen Haradinaj me rastin e ditëlindjës së tij së 49-të.

Komandant Shkelzeni një nga celulat e para të UÇK -së njihet pēr aksionet e tij të shumta me njesitet tona për aftesitë organizative trimërinë dhe burrërine e pashoqe .

Një ushtarak i lindur , një epror që i pari printe ndër beteja një kolos që paresore kishte ruajtjen e popullsisë civile .

Ishte tmerri i okupatorit barbar serb nami i tij ishte i madh në mesin tonê.

Lavdi dëshmorëve të kombit shqiptar

Erald Selca

Leave a Reply