Një jetë me nder

SOT U BËNË 14 VITE NGA FILLIMI I PUNËS SË NDËRMARRJES SONË! 14 VITE PUNË, DINJITET, BESUESHMËRI DHE KORREKTËSI! JU FALËNDEROJMË TË GJITHËVE PËR MBËSHTETJËN DHE BASHKËPUNIMIN.
U JEMI MIRËNJOHËS!
VAZHDOJMË ME PUNË DREJTË SUKSESEVE!
ME NDERIME
BETONIERA “SEFA” SHPK

Sefë je model për mirë

01.04.2005 – 01.04.2019

Leave a Reply