Koment Redaksional

Pse të votohet , pse me votuar populli i thjeshtë ?! Për ti berë milioner politikanet dhe klanet e tyre pa përjashtim , për t’i punësuar familjaret e tyre dashnoret e tyre sojin e tyre .
Që 20 vite janë krijuar pseudoelita zhvatese qē kanë ngulfatur çdo perspektivë për popullin e thjeshtë , idealet janë tjetërsuar në ideal për pushtet para dominim në kurriz të popullit të cilin politika jonë e konsideron si të ishte bagëti , por nënëçmimi i popullit ka me ju kushtuar shtrenjtë se rinia po ik çdo ditë jo veç nga Kosova po nga mbarë trojet tona sepse vetëm ajrin që nuk na kanë marrë këta uzurpator të klases politike !!!
Sot kategoritë më meritore janë të përbuzur skajshmërishtë , sepse antivlera ka zënë rrënjë .

Leave a Reply