Bashkëluftëtari Shkëlzen Zeneli mbështet Ramushin

Luftëtari i tre luftërave çlirimtare Shkelzen Zeneli nga Shqiponja i del në krah Komandantit Legjendar të ZOD R.Haradinaj .

Shkelzeni thekson për portalin Janina Press se lufta e UÇK -së ishte e drejtë dhe konform zakoneve të luftës e krime ka kryer Serbia fashiste

E.Selca

Leave a Reply